Verkiezingsavond 4 maart

mirjambikker.JPGwoensdag 27 februari 2019 16:54

Waar : Zalencentrum De Brug in Reeuwijk-Brug

Hoe laat : inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur

De ChristenUnie komt naar je toe op 4 maart!

ChristenUnie op lokaal nivo

Het bestuur van ChristenUnie Bodegraven-Reeuwijk nodigt u en jou van harte uit voor een bijeenkomst op 4 maart 2019 in Zalencentrum De Brug. Deze bijeenkomst organiseren wij samen met de ChristenUnie Gouda.

Spreker 1: Mirjam Bikker uit Gouda 

Mirjam Bikker is de lijsttrekker vande ChristenUnie in de Eerste Kamer. Bij de Eerste Kamerverkiezingen van2015 werd Mirjam gekozen als lidvan de Eerste Kamer. Daarvoor waszij sinds 2013 beleidsmedewerker van de ChristenUnie-fractie in deTweede Kamer en van 2006 tot 2013was Mirjam lid van de gemeenteraad van Utrecht.

Spreker 2: Djoeki van Woerden uit Gouda

Djoeki van Woerden is sinds sep- tember 2015 lid van het algemeen bestuur van het Hoogheemraadschap Rijnland en staat kandidaat voor de provinciale statenverkiezing van Zuid Holland.

Spreker 3: Jacco Schonewille uit Den Haag

Jacco Schonewille trekt de kar in de provincie voor onze partij. Jacco is sinds oktober 2017 Statenlid voor de ChristenUnie, daarvoor was hij jaren als fractieadviseur betrokken.

Tevens zullen diverse kandidaten van alle vijf de waterschappen in Zuid Holland aanwezig zijn.
We zijn als partij graag zichtbaar op lokaal niveau en daar profiteert ook ú van! Kom ook naar Zalencentrum De Brug op 4 maartvoor een inspirerende kennismaking met de ChristenUnie en haar vertegenwoordigers!
Deze avond staat juist ook open voor geïnteresseerden die (nog) geen lid zijn van de ChristenUnie.
Om een indicatie te krijgen hoeveel mensen we kunnen verwachten, zou het prettig zijn als u zich aanmeldt op: aanmelden@bodegraven.christenunie.nl. Voor voor eventuele vragen kunt u ook contact opnemen via dit mailadres.

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
HR_191196_GEM_BO_REEUWIJK_ADV_ChristenUnie_260x355mm_2.pdf2,8 MBapplication/pdfdownload

« Terug